Praktische Info

voor wie?

Jongeren van 12 t/m 18 jaar

 

Iedereen in de leeftijd van 12 t/m 18 jaar met enige muzikale ervaring mag meedoen aan Vuurvlieg. Of je al 12 jaar fagot speelt, of nog maar 12 dagen zingt, maakt niet uit, de belangrijkste voorwaarde is dat je van muziek houdt!

 

De groep wordt opgedeeld in twee leeftijdscategorieën: 12 t/m 16 en 16 t/m 18. Als je 16 bent mag je dus kiezen.

Wanneer?

20 t/m 27 juli 2024

 

De zomerweek van Vuurvlieg begint altijd op zaterdagmiddag en eindigt een week later op zaterdagochtend met een grote presentatie van alle hoogtepunten van de week.


Kosten

Kosten: € 460,-
VROEGBOEKKORTING! Schrijf je in voor 14 februari 2024 en betaal slechts € 440,-

 

Bij Vuurvlieg hebben wij de broertje/zusje-korting van 50%! Dit houdt in dat, ongeacht de leeftijdscategorie, ieder broertje of zusje dat meegaat 50% korting krijgt. Dus ook als er meer dan één broertje/zusje meegaat! Vermeld bij opmerkingen even wie je broertjes en/of zusjes zijn zodat de korting berekend kan worden, of neem contact op met Vuurvlieg.

 

Sommige jongeren willen heel graag naar Vuurvlieg, maar kunnen het volledige deelnemersgeld niet betalen. Daarvoor hebben wij een ondersteuningsfonds opgericht. Op die manier willen we het voor iedereen mogelijk maken om een week Vuurvlieg mee te maken! 

Je kunt bij je inschrijving aangeven dat je wat extra’s voor het ondersteuningsfonds wil betalen. Wil je graag storten in het ondersteuningsfonds zonder zelf mee te gaan? Stuur ons dan een mail.

 


Waar?

Vuurvlieg vindt plaats op het groepskampeerterrein Nieuw Rengelink. Op dit terrein hebben we de beschikking over een overdekte eetplaats en keuken, keurige sanitaire voorzieningen, verscheidene werktenten om in te musiceren, een zwembad, een volleybalveld en een kabelbaan. Deelnemers nemen zelf een tent en kampeerspullen mee.

 

Adres: Rengelinkweg 1, 7122 JW Aalten

De Keuken

Driemaal daags wordt er een vers bereide maaltijd geserveerd. Ook met vegetariërs en deelnemers met een (gluten)allergie wordt rekening gehouden. Vermeld op het inschrijfformulier bij opmerkingen wat je allergie is en of je vegetariër bent.

Gedurende de dag worden er verscheidene tussendoortjes aangeboden en er wordt natuurlijk altijd gezorgd voor genoeg drinken (vooral tijdens warme en actieve dagen).


Overig

EHBO: tijdens de week zijn er twee personen met een EHBO-diploma aanwezig. Tevens beschikken we over de contactgegevens van de plaatselijke arts en het ziekenhuis.

 

Instrumentenopslag: op het terrein van Vuurvlieg bevindt zich een afgesloten opslag voor instrumenten. De instrumenten kunnen altijd hoog en droog opgeslagen worden. Het is je eigen verantwoordelijkheid je instrument op te bergen.